Lectura de Tesi Doctoral: 9 de febrer de 2015

Aquest vídeo mostra un fragment de la meua lectura:

Des del dia 9 de febrer de 2015, sóc Doctora en Filologia i Cultures Europees,
Menció Internacional i Excel·lent Cum Laude. La lectura va tenir lloc a la Sala de Graus Germà Colon de la Universitat Jaume I de Castelló a les onze del matí. Van assistir nombroses amigues, companys i família. N’estic molt agraïda.

El títol d’aquesta tesi doctoral, dirigida pel Professor Vicent Salvador, és Estudi lingüístic, literari i textual de la poesia de Vicent Andrés Estellés en un marc d’interessos traductològics i didàctics. Originàriament, la tesi té 506 pàgines de text i, comptant bibliografia i annexos, són 696 pàgines. Els membres del tribunal han estat Lluís Meseguer (Jaume I), Mònica Güell (París Sorbonne) i Giuseppe Grilli (Roma Tre).

Tot seguit, es pot descarregar un Índex de la meua tesi, que vaig repartir entre els assistents el dia de la lectura.

La tesi sencera està penjada en el repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX): http://hdl.handle.net/10803/290855

Monferrer, Aina (2015) Estudi lingüístic, literari i textual de la poesia de Vicent Andrés Estellés en un marc d’interessos traductològics i didàctics. Tesi doctoral. Castelló: Universitat Jaume I. http://hdl.handle.net/10803/290855 [Consulta: 29-2-2016]

1 thought on “Lectura de Tesi Doctoral: 9 de febrer de 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.