Comunicació en el IV Simposi I+D+I: els universos conceptuals d’Estellés i d’Ausiàs

Aquesta entrada versa sobre el VI Simposi Internacional Noves tendències en I+D+I en Literatura, Llengua, Ensenyament i TIC sobre la Corona d’Aragó, celebrat a la Seu de La Nucia de la Universitat d’Alacant els dies 23, 24 i 25 de febrer de 2015 i organitzat per l’ISIC IVITRA, dirigit per Vicent Martines. Aquest és el programa del Simposi.

Simposi2015.Aina.Vicent.AnnaD'esquerra a dreta, Aina Monferrer, Vicent Salvador i Anna Díaz

El 24 de febrer de 2015, després de dinar, vaig participar en una sessió sobre literatura contemporània. Concretament, es va parlar de les produccions literàries de Joan Francesc Mira i de Vicent Andrés Estellés. La meua comunicació es titulava: “L’univers conceptual de Vicent Andrés Estellés comparat amb el d’Ausiàs March: estudi semiautomàtic”.

Aquesta és la presentació que vaig utilitzar:

La publicació corresponent a aquesta comunicació és la que s’explica ací.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *