6 thoughts on “L’origen de les falles (CO)

 • Pense que en la pregunta 6 no hi ha opció correcta, perquè diu que “la despertà va quedar establerta al 1920-1930”, i l´opció que es marcada com a correcta és la b, (després de la Guerra Civil), per això pense que no hi és del tot correcte.

 • Hola, Aida,

  En l’enunciat de la pregunta 6 no parla només de la despertà sinó també de la cremà i de la tria de la reina fallera. Per tant, la resposta c seria incorrecta.

  Salut,

  Aina

  • Hola, Aina ,

   Pense de la mateixa forma que les altres companyes, crec que la b no dòna resposta correcta, ja que en cap moment es menciona la guerra civil o qualsevol referència a ella, per tant jo posaria també la com a única vàlida.
   Ens podries argumentar una miqueta més la teua resposta??
   Gràcies de bestreta,

   Júlia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *