15 thoughts on “L’home manuscrit, de Manuel Baixauli (CO)

 • Hola, me adonat que aquesta part és complicada per a mí. Alguna recomanació? Gràcies.
  Altra cosa, les respostes en el exàmen s´escriuen en majúscula?Gràcies.

  • Recomanacions
   1. Fes totes les tasques que tinc en aquest apartat.
   2. Llig molt i escolta la televisió en valencià o en qualsevol altra varietat del català.
   3. Connectat a les meues classes de Youtube directe perquè solc comentar aquest tipus d’exercicics.
   Salut i força,
   Aina

  • I estigues tranquil·la perquè aquest és només un dels tres exercicis de comprensió oral, que es pots compensar amb els resultats dels altres dos. Sí, les respostes de les comprensions, en majúscules.

   Salut.

 • Hola Aina

  He suspés només la CO en el nivell C2. Estic practicant amb els teus materials, escolte Catalunya radio i veig documentals -Apunt mèdia- . Podries recomanar-me algun web per a practicar la CO o alguns altres exercicis per a millorar?

  Moltes gràcies,

  Rosa

  • Hola, Rosa,

   Per practicar les CO, a banda dels meus materials en aquest web, gratuïts i els manuals de pagament, no conec res més que no siguen llibres de text impresos de valencià C1 i C2. Per exemple, els de l’editorial Àrbena.

   Escoltar i llegir mitjans en valencià o en qualsevol altra de les variants del català, sempre suma.

   Salut i força,

   Aina

 • Hola, Aina,

  Saps algun diari o revista gratuita per a llegir en valencià? estic intentant llegir ara.cat o el periódico pero quasi no hi han articles gratuïts, he de subscriure’m si vullc llegir-los. Algun suggeriment?

  Moltes gràcies,

  Rosa

 • Hola, Aina, jo també he suspés únicament la CO del C2, i en l’EOI de Vila-real em varen dir que les errades en el tercer exercici si que descomptaven, de fet em varen penalitzar per escriure expesió en comptes d’expressió…no sé si es pot reclamar o si estic equivocada i aquesta errada si que penalitza…Una salutació i gràcies pel teu treball;)

  • Hola, Clara,

   Ja no es pot reclamar res de la convocatòria de juny. A més, dubte molt que t’hagen restat les respostes errònies. Simplement eixes no sumen.

   Ho sent.

   Molts ànims per al setembre,

   Aina

 • Tens raó, perdó perquè no m’expressat bé. Volia dir que no me la varen comptar com a bona. Gràcies i espere que al setembre no em passe el mateix.

  • Això sí que pot ser. Hi ha un llistat consensuat dels errors que es consideren penalitzables i que comparteixen els correctors, per això és difícil reclamar aquests detalls. Intenta, en tot cas, evitar les incorreccions ortogràfiques també en aquest exercici pel que puga passar.

   Molts ànims i a per totes,

   Aina

 • Hola Aina, estic mirant com accedir a les comprensions orals i escrites, però no sé ben bé si no ho he buscat bé…no ho trobe.

  És genial la teua pàgina.

  gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *