Warning: Undefined array key "cclw_order_notes" in /customers/1/5/1/ainamonferrer.com/httpd.www/wp-content/plugins/custom-checkout-layouts-for-woocommerce/woocommerce-one-page-checkout-and-layouts.php on line 239 La Guerra Civil (1936-1939) vista des de les ulleres de Vicent Andrés Estellés – Aina Monferrer Palmer

La Guerra Civil (1936-1939) vista des de les ulleres de Vicent Andrés Estellés

Aquest vídeo mostra la conferència sobre la Guerra Civil (1936-1939) en els escrits del poeta Vicent Andrés Estellés. La ponència va tindre lloc el 27 de febrer de 2020 a la Biblioteca Municipal de Beniarbeig en el marc dels Encontres Literaris organitzats per l’Ajuntament de Beniarbeig. Moltes gràcies a Pau, a Tomàs i a Roser per l’hospitalitat. Com que em vaig deixar una part de la conferència per pronunciar per manca de temps, l’he afegida cap al final del vídeo amb una gravació feta a posteriori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.