14 thoughts on “Futbolítica = futbol + política

  • Bon dia Aina,

    En primer lloc, agrair-te la pàgina web i tot l’esforç que es veu que li dediques. Ens és molt útil!
    En segon lloc, volia preguntar-te si pot haver algun error en les respostes ja que, tornant-ho a llegir no em quadren (especialment la número 8, 12, 13 i 14).

    Moltes gràcies!

    • Bon dia, Oihanne,
      He revisat la comprensió oral de futbolítica i, efectivament, hi he trobat alguns desajustos. He tornat a penjar el document revisat i més ben ajustat. Moltes gràcies per avisar-me de les errades. És molt important per a mi anar polint les tasques perquè siguen de la màxima qualitat.
      Salut i força,
      Aina

  • Bon dia, Aina,

    Disculpa les molèsties. És la primera vegada que em presente per la EOI per lliure i vaig un poc perduda.

    El meu dubte és el següent: En cas de traure per exemple, un 5,5 en una de les destreses a la convocatòria ordinària i optar per recuperar voluntàriament aquesta part a la convocatòria extraordinària, amb el propòsit d’apujar la nota i fer mitjà; però en realitzar la prova extraordinària obtenim menys nota, per exemple, un 5,0. Quina nota és la que compta per traure la nota mitjana de la convocatòria extraordinària? La nota més alta o l’última que hem tret.

    Gràcies de bestreta.

  • Hola Aïna, bona vesprada.
    Prèviament agrair la teua ajuda amb tot el que publiques en el web.
    He vist que es pot comprar un manual per practicar les destresses de CE aleshores com estic interessada m’agradaria preguntar-te si en ells trobarem també els solucionaris.
    Gràcies de bestreta.

  • Hola Aina,

    acabe de comprar el manual per practicar la comprensió escrita, però no sé on descarregar-me’l,
    com ho he de fer??

    Gràcies ;))))

    • Hola, Clara,

      Tot i que el teu cas ja està solucionat, per si li pot servir a algú altre, després de la compra dels materials, arriba automàticament un correu electrònic a la direcció facilitada amb un enllaç per a la descàrrega dels materials.

      Salut,

      Aina

  • Hola!! Els exercicis de relacionar em costen molt. Com podria millorar? Pots donar-me algun consell? Gràcies per la teua ajuda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *