Tres tesis doctorals sobre Vicent Andrés Estellés

Aquest és el meu primer capítol de llibre, escrit de la mà del meu mestre, Vicent Salvador. És per això que li tinc una estima especial, tot i ser un text breu i merament descriptiu. Forma part del monogràfic sobre Vicent Andrés Estellés Opera Estellesiana: per a una edició crítica de Vicent Andrés Estellés, publicat el 2010 per l’IIFV. Es tracta d’un dels principals monogràfics sobre aquest eminent poeta valencià.

“Tres tesis doctorals sobre Vicent Andrés Estellés”

Es pot citar així:

Monferrer, Aina; Salvador, Vicent (2010) “Tres tesis doctorals sobre Vicent Andrés Estellés”. Dins: Salvador, Vicent et al. (eds.) Opera estellesiana. Per a una edició crítica de Vicent Andrés Estellés. Alacant: IIFV, p. 199-204.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *