L’estil de Vicent Andrés Estellés. Anàlisi i aprofitament didàctic d’un corpus poètic

Ací penge el meu Treball de Fi de Màster, del Màster CIEL (Comunicació Intercultural i Ensenyament de Llengües) de l’UJI, que vaig cursar l’any 2009-2010. Va ser la meua primera incursió investigadora en el món estellesià i en certa manera crec que ofereix unes pinzellades inicials de gairebé tots els punts i enfocaments des dels quals estic desenvolupant la meua recerca sobre la poesia de Vicent Andrés Estellés: l’estil, les aplicacions didàctiques, la lingüística de corpus, la metàfora des de la lingüística cognitiva, etc.

Aquest treball, vist des d’avui (2013, que és quan el penge), té molts defectes i moltes errades. Però també em sorprén com, en aquell primer episodi en què vaig apropar-me a Estellés, vaig tenir certes intuïcions que encara a hores d’ara m’estan obrint portes en la meua recerca, que és un intent d’explicar, i de comprendre mitjançant l’explicació, com escrivia Estellés els seus versos i per què.

Res més. Aquí vos deixe, amb estima, aquest meu primer treball sobre Estellés.

L’estil de Vicent Andrés Estellés (TFM) 2010

Si l’aneu a utilitzar, per favor, citeu-lo. Podeu citar-lo així:

Monferrer, Aina (2010) L’estil de Vicent Andrés Estellés. Anàlisi i aprofitament didàctic d’un corpus poètic. Castelló: Universitat Jaume I [Treball de Fi de Màster, inèdit].

by-nc.eu_petit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *