Recull d’orals de B2-C1 en dos vídeos

Aquest vídeo és un recull d’expressions orals dels alumnes del grup presencial de C1 de l’Escola Oficial d’Idiomes de Castelló al qual impartesc classe. Són alumnes que s’estan preparant la prova de C1. Per tant, la majoria d’ells encara tenen nivell de B2. S’hi mostren fitxes extretes dels meus materials didàctics (http://ainamonferrer.com/) i alhora, núvols de paraules amb vocabulari d’especialitat elaborats pels alumnes (poden contenir-hi algun petit error), així com les meues anotacions de correcció a temps real. Espere que gaudiu els dos vídeos d’aquest Podcast i que us siguen de profit. Moltes gràcies a tots els alumnes que hi han participat.

https://youtu.be/m0Uitaag9Gs

Aquest vídeo és la segona part d’un recull d’expressions orals dels alumnes del grup presencial de C1 de l’Escola Oficial d’Idiomes de Castelló al qual impartesc classe. Són alumnes que s’estan preparant la prova de C1. Per tant, la majoria d’ells encara tenen nivell de B2. S’hi mostren fitxes extretes dels meus materials didàctics (http://ainamonferrer.com/) i alhora, núvols de paraules amb vocabulari d’especialitat elaborats pels alumnes (poden contenir-hi algun petit error), així com les meues anotacions de correcció a temps real. Espere que gaudiu els dos vídeos d’aquest Podcast i que us siguen de profit. Moltes gràcies a tots els alumnes que hi han participat.

1 thought on “Recull d’orals de B2-C1 en dos vídeos

  • Hola, Aina:

    Primerament moltes gràcies per tot el teu material, són de gran ajuda. Volia comentar-te que m’agradaria opositar per a profe d’EOI de valencià, el problema és que no trobe acadèmies o preparadors d’aquesta especialitat. Coneixes algún/na? Moltes gràcies!

    Celia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *