Postesmorzars hipertextuals

Gabriel Pascual i Aina Monferrer, professors de valencià de l’EOI de Castelló, hem engegat una minisèrie de tertúlies sobre temes de la comunicació en internet. La minisèrie s’anomena “Postesmorzars hipertextuals”. La mecànica és la següent: quedem, esmorzem i tot seguit ens asseiem a comentar algun aspecte de la comunicació en xarxa. Perfils en xarxes socials de trobar parella és el motiu del primer capítol. Tanmateix, anirem tractant molts altres temes d’internet que ens criden l’atenció. Intentem fem servir un registre estàndard, tot i que de vegades patinem. La música de l’entradeta és d’Aina Palmer, grup compost per Jordi Palau i per Aina Monferrer. La producció és de Miss Morralleta. Aquest material pot servir per treballar la següent interacció oral: https://ainamonferrer.com/?p=1933

Ja tenim segon capítol, en què comentem el canal d’Instagram @marrimemesval. Estem preparant nous capítols que es publicaran els primers mesos de l’any 2021. Parlem de coses sense trellat i ho fem en valencià formal.

6 thoughts on “Postesmorzars hipertextuals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *