L’ull despert. Anàlisi crítica dels discursos d’avui: col·laboració

L'ULL DESPERT

Ací podeu descarregar-vos una ressenya d’aquest llibre d’anàlisi del discurs sobre diversos aspectes que afecten els mitjans de comunicacó actuals (el gènere en publicitat, els discursos de la guerra, discurs polític, etc.), anàlisis totes fetes per experts de cada tema de la comunicació verbal en els mitjans de comunicació. La ressenya és de Samantha Requena i ha estat publicada en el número 6 de la revista Discurso y sociedad (2012).

He col·laborat en la revisió d’aquest llibre, també en la traducció d’un dels capítols al català (“Capítol 3. Discurs, anàlisi crítica i transdisciplinarietat”, p. 81-104):

Pujante, David; Morales, Esperanza (2012) “Discurs, anàlisi crítica i transdisciplinarietat”. Dins: Salvador, Vicent (ed.) L’ull despert, per a una anàlisi crítica dels discursos d’avui. València: Tres i Quatre, p. 81-104 [Traduït per Aina Monferrer] Descarregueu-lo en pdf ací.

I en la configuració de la bibliografia final, que cite a continuació:

Salvador, Vicent; Monferrer, Aina (2012) “Repertori bibliogràfic”. Dins: Salvador, Vicent (ed.) L’ull despert, per a una anàlisi crítica dels discursos d’avui. València: Tres i Quatre, p. 335-365. Descarregueu-lo ací en pdf.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *