Vídeo presentació dels materials Sapientia UJI per aprendre valencià i per a mestres

En aquest vídeo, faig un repàs del manual de descàrrega gratuïta en pdf que m’han publicat a l’UJI per a les assignatures de Català I de Magisteri Infantil i de Magisteri de Primària de l’UJI l’any 2019. Aquests materials són molt complets i poden ser interessants per a a) persones que s’estiguen preparant oposicions a mestra o oposicions de secundària d’ensenyament d’alguna llengua; i b) persones interessades a traure’s el títol de C1 o de C2 de valencià. Explique per què en aquest vídeo. Els materials es poden descarregar (gratuïts i complets) des del següent enllaç: http://repositori.uji.es/xmlui/bitstream/handle/10234/184964/s157.pdf?sequence=1&isAllowed=y

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *