Vídeo presentació dels materials Sapientia UJI per aprendre valencià i per a mestres

En aquest vídeo, faig un repàs del manual de descàrrega gratuïta en pdf que m’han publicat a l’UJI per a les assignatures de Català I de Magisteri Infantil i de Magisteri de Primària de l’UJI l’any 2019. Aquests materials són molt complets i poden ser interessants per a a) persones que s’estiguen preparant oposicions a mestra o oposicions de secundària d’ensenyament d’alguna llengua; i b) persones interessades a traure’s el títol de C1 o de C2 de valencià. Explique per què en aquest vídeo. Els materials es poden descarregar (gratuïts i complets) des del següent enllaç: http://repositori.uji.es/xmlui/bitstream/handle/10234/184964/s157.pdf?sequence=1&isAllowed=y

1 thought on “Vídeo presentació dels materials Sapientia UJI per aprendre valencià i per a mestres

  • Benvolguda Aina!
    Molt bon treball, que servirà de gran ajuda als estudiants de Magisteri. Aquests alumnes han de difondre la llengua amb un enfocament comunicatiu en totes les comarques valencianes independentment del predomini lingüístic d’aquestes.
    Endavant Aina!
    Cordialment,
    Ginés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *