Els (temuts) pronoms febles

Ací vos deixe dos vídeos de dues classes en què explique els pronoms febles. Més avant, elaboraré materials més sintètics i visuals sobre aquestes qüestions.

Aquest és el tercer d’una sèrie de quatre vídeos explicatius sobre els usos dels pronoms. Concretament, en aquest vídeo, em centre a explicar els pronoms forts i febles segons la forma. En el següent, parlaré dels pronoms febles segons la funció. Es pot trobar aquesta mateixa explicació per escrit en les pàgines 266-276 del meu manual http://repositori.uji.es/xmlui/bitstream/handle/10234/184964/s157.pdf?sequence=1&isAllowed=y
Aquest és el quart d’una sèrie de quatre vídeos explicatius sobre els usos dels pronoms. Concretament, en aquest vídeo, em centre a explicar els pronoms febles segons la funció. Es pot trobar aquesta mateixa explicació per escrit en les pàgines 276-281 del meu manual http://repositori.uji.es/xmlui/bitstream/handle/10234/184964/s157.pdf?sequence=1&isAllowed=y

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *