Warning: Undefined array key "cclw_order_notes" in /customers/1/5/1/ainamonferrer.com/httpd.www/wp-content/plugins/custom-checkout-layouts-for-woocommerce/woocommerce-one-page-checkout-and-layouts.php on line 239 Vicent Andrés Estellés i la literatura a l’aula. Ressenya i orientacions per explicar-lo a les PAU/EVAU – Aina Monferrer Palmer

Vicent Andrés Estellés i la literatura a l’aula. Ressenya i orientacions per explicar-lo a les PAU/EVAU

Què explicaria jo als meus alumnes de segon de Batxillerat sobre Vicent Andrés Estellés per a les PAU de Valencià? Doncs en aquest vídeo ho teniu argumentat a partir del llibre “Vicent Andrés Estellés i la literatura a l’aula” que m’ha publicat la Institució Alfons el Magnànim. Aquest llibre és el resultat de més de deu anys dedicats a la investigació en literatura catalana i concretament en l’obra poètica d’Estellés. El dissabte 11 de gener de 2020 em podreu veure parlant sobre l’estil del poeta i sobre aplicacions didàctiques de la poesia al Centre el Carme de Cultura Contemporània de València a les 10 h en les jornades “Literatura Universal: una altra mirada”, organitzades pel CEFIRE de Multilingüisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.