Campanya #SocEfeminatDNV

Presentació del projecte didàctc #SocEfeminatDNV

Per fi, després d’any i mig de la campanya, han acceptat la definició no discriminatòria de l’adjectiu “efeminat”, així com la resta de reivindicacions lèxiques no homòfobes al DNV que ha reclamat l’associació LGBTI Castelló. Gràcies! Tota pedra fa paret.

Se cita així:

Monferrer-Palmer, Aina (2021) “Campanya #SocEfeminatDNV: ús dels mitjans de comunicació i motivació a l’aula de català per a adults”, Resercle, 2: 104-107.

Recull de premsa de l’acceptació, 14 de maig de 2020

https://www.lasprovincias.es/sociedad/educacion/incorpora-vocabulario-lgtbi-20200513162740-nt.html?ref=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

https://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/sociedad/avl-incorpora-vocabulario-lgtbi-diccionari-normatiu_1294217.html

4 thoughts on “Campanya #SocEfeminatDNV

 • Ostris Aina, m’ha encantat conèixer aquesta experiència didàctica i com l’heu aprofitat. Molt inspiradora. Genial! Moltes gràcies per compartir-la.

 • Estimada Aina.
  Efectivament eixa és la tasca d’un docent independentment de la matèria que impartisca, arribar als alumnes mitjançant els centres d’interès. En aquest cas amb la paraula :efeminat.
  Això ja ho aprenguérem amb Decroly. Aleshores qualsevol aspecte social és pot plantejar per mitjà de la llengua i a partir dahi treballar totes les destreses lingüístiques. Enhorabona!! Salutacions cordials. 😘😘

 • Continuació :
  He pogut assabentar-me que l aquesta definició de menyspreu, també apareixen en paraules com ara marcó o marieta al DNV. I que al DIEC2 també hi apareixen.
  Per si serveix dper a alguna cosa 😏
  Salutacions👍😘

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *