10 thoughts on “Correu electrònic formal (EE)

 • Responc ací el dubte d’una estudiant de valencià, per si pot servir la resposta a algú més:

  – Les adreces del remitent i destinatari (per exemple, en un correu electrònic) compten les paraules?

  Sí, en les expressions escrites de l’examen, compten totes les paraules, incloses les dels paratextos que hi puguen aparéixer (títol, autor, assumpte, signatura, lloc…).

  Salut,

  Aina

 • Hola Aina,
  Tinc un dubte: una petició formal (demanar que es declare paratge natural una zona, examen EOI 2015) te la mateixa estructura que la carta formal? o te la seva únicament?

  • Hola, Noelia,

   No impartesc classes en línia. Només faig classe a la Universitat de València actualment. A través d’aquest web, oferesc un manual, que està dividit en tres parts per si vols comprar només la part per treballar una de les destreses i no totes (https://ainamonferrer.com/?page_id=2473), així com un servei de correccions puntuals d’expressions escrites o orals a través d’un vídeo personalitzat i d’assessorament puntual, però repetisc que no són classes en si (https://ainamonferrer.com/?page_id=2469).

   Si necessites una formació més extensa, hauries de matricular-te en algun curs d’EOI, d’Escola d’Adults o a algun curs dels serveis de llengües d’una iniversitat, entre d’altres opcions.

   Molta sort i ànims,

   Aina

  • Hola, Susi,

   No. El correu electrònic, de formalitat mitjana o ben formal o com siga, té forma de correu (De:, Per a:, Assumpte:), el que canvia és el to. Si és formal, el to serà seriós, no parlaràs de “tu”, el dir serà indirecte, etc.

   Salut,

   Aina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *