19 thoughts on “Article de divulgació científica (EE)

  • Hola Aina bona vesprada, el meu nom és Raquel i em vuic preparar el c2 de valencià i, investigant he trobat els teus vídeos a Youtube però, no sé per on començar. Em podries guiar una mica? Moltes gràcies
    Salutacions
    Raquel

  • Hola, Aina

    Molt de gust de conèixer-te estic intentant obrir l’article de medicació i no n’hi ra res, és possible que sigui solament el títol?

    Salutacions,

    Diego

  • Hola, Aina

    Perfecte ja ho trobat. Volía demanar-te si tú fas classes particulars, per exemple jo estaría interessat en enviar-te tasques de mediació. Sería possible.

    Salut,

    Diego

      • Em referisc al divulgatiu. M’estic preparant el c1. És que en alguns he vist només titol i en uns altres titol i autor.

        • L’article de divulgació científica porta títol al principi. Al final de tot, du l’autoria com a expert en la matèria (ex. Maria Molina, investigadora del CSIC; Jaume Rull, Psicopedagog del Centre d’Estudis Contra l’Assetjament).

      • Acabe de veure el video i m’han sorgit un parell de dubtes:

        La carta informal no cal signarla? Si posem nom i cognoms ( i data) és suficient?

        La ressenya; en cas que el titol siga el mateix que , per exemple, el llibre del qual parlaràs . Hem de posar també el nom nostre no?

        Per exemple:

        El principito
        Blai Gomez …
        Autor:
        Edició:
        Etc

        Una passada els teus videos i les teues explicacions

        • La carta postal informal s’hauria de signar també, efectivament, com la carta postal formal, al final de tot amb signatura manual.

          En la ressenya, o bé després del títol o bé al final de tot, hauràs de signar com a autor (si no és molta molèstia, amb nom i cognom inventats). A banda, en la fitxa tècnica, entre el títol i el cos del text, aniran les dades del llibre, del disc, de l’obra de teatre o del que siga que estigues ressenyant.

          Salut,

          Aina

          • En cas d’una carta postal formal entre uno o una responsable de RRHH , per exemple, dirigida als caps de departament . Cal repetir la direcció ( entenc que de l’empresa) en el emissor i destinatari?
            Per exemple,
            Joan Gomez
            Responsable RRHH Pinapir S.l.
            C/ Artana, 34
            12530 , Borriana

            Caps de departament Pinapir S. l.
            C/ Artana , 34
            12530, Borriana

            Senyors i senyores responsables de departament,
            …..

    • Si et refereixes a un assaig per a classe, sí, tot i que el nom i cognoms també podrien anar després del títol, i seria més higiènic mantindre l’anonimat i fer servir nom i cognoms inventats.

      Salut,

      Aina

      • M’estic preparant el c1. És que per Internet hi ha diderents estructures i la veritat que m’he fet un embolic.
        Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *