4 thoughts on “Funcionament de la prova d’expressió i d’interacció orals

 • Hola, Aina, m´agradaria saber quant de temps ens deixen per preparar el esborrany i si ho tenim que fer alhora de les tres parts (en la part oral).

  Moltes gràcies.

  • Hola, Raquel,

   Jo no sé com ho organitzaran a cada Escola Oficial d’Idiomes. Et puc dir que a l’EOI de Castelló tindreu uns 15 minuts per preparar tots tres esborranys i que, per parelles, l’ordre serà: monòleg del candidat A, monòleg del candidat B, diàleg, mediació oral del candidat A i mediació oral del candidat B.

   Salut,

   Aina

  • Hola, Alex,

   Jo et puc dir el que fem a l’EOI de Castelló, que serà semblant a les altres EOI però no et puc garantir que siga igual. Teniu uns 15 minuts per preparar els tres esborranys (monòleg, diàleg i mediació oral) en una quartilla (mig full) per les dues cares. Després, entrareu per parelles a fer les tres coses. Podria tocar-vos entrar en trio.

   Salut,

   Aina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *