7 thoughts on “Funcionament de la prova d’expressió i d’interacció orals

 • Hola, Aina, m´agradaria saber quant de temps ens deixen per preparar el esborrany i si ho tenim que fer alhora de les tres parts (en la part oral).

  Moltes gràcies.

  • Hola, Raquel,

   Jo no sé com ho organitzaran a cada Escola Oficial d’Idiomes. Et puc dir que a l’EOI de Castelló tindreu uns 15 minuts per preparar tots tres esborranys i que, per parelles, l’ordre serà: monòleg del candidat A, monòleg del candidat B, diàleg, mediació oral del candidat A i mediació oral del candidat B.

   Salut,

   Aina

 • Aina bona vesprada, un dubte, són 10 mintus per preparar l´estructura de les 3 parts? o la mediació tenim temps apart?

  Gràcies!

  • Hola, Alex,

   Jo et puc dir el que fem a l’EOI de Castelló, que serà semblant a les altres EOI però no et puc garantir que siga igual. Teniu uns 15 minuts per preparar els tres esborranys (monòleg, diàleg i mediació oral) en una quartilla (mig full) per les dues cares. Després, entrareu per parelles a fer les tres coses. Podria tocar-vos entrar en trio.

   Salut,

   Aina

 • Bon dia, Aina.
  Moltes gràcies per la feina que fas. Es molt profitosa per a tots els que estem preparant les proves de valencià.
  Tinc un dubte respecte al monòleg. Qué succeeix si et quedes massa curt? És un suspens automàtic o es possible aprovar si la resta s’ha fet bé? Per exemple, a la JQCV son 3 minuts de monòleg i als 2.30 t’avisen de que has de concloure. Què passaria si fas 2 minuts?

  Moltes gràcies de bestreta.

  Salutacions.

  • Hola, Paola,

   Per norma general (almenys el que fem a l’EOI i serà semblant a la JQCV i a CIEACOVA), si l’excés o defecte de temps o de paraules es troba dins del rang del 10%, no penalitza; si està entre el 10 i el 20% del temps indicat, penalitza un poc; finalment, si l’excés o el defecte és de més del 20%, la penalització serà severa en la part d’adequació i pot implicar suspens per motiu de l’extensió. Mira’t si vols aquest vídeo per situar-te millor: https://studio.youtube.com/video/UZ_5oxfA-Ho/edit

   Salut i força,

   Aina

 • “Ni bueno, ni pues, ni entonces”; un bon eslògan per una samarreta XD

  Moltes gràcies pels consells, Aina 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *