9 thoughts on “Expressió escrita C1 o C2: consells

 • Bona vesprada Aina,

  Mirant el teu video em surt un dubte, he fet l’examen de C2 de la EOI i he suspes la part de Expressió oral. Aquesta part inclou tombé la 3º redacció de mediació? ho pregunte ja que la part “ME” si la tinc aprovada per tant no sé si habré de fer 3 o 2 redaccions en la recuperació.

  Moltes gràcies.

 • Hola Aina, en la part escrita quines són les diferències entre l´examen de l´EOI i la Junta a part de no haver- hi part d´interacció?

  Moltes gràcies de bestreta.
  Salutacions.

 • Entenc tot això que expliques sobre l’expressió escrita però em resulta difícil fer un escrit de 220 paraules en un sol full amb màrgens i perquè no puc diferenciar bé els paràgrafs. Com podria fer-ho? Gràcies de bestreta

  • Hola, Isabel,

   Sí, segons com estiga maquetat l’examen, l’espai pot esdevindre limitat. Pots marcar els paràgrafs amb una lleu línia abans del començament del paràgraf o bé entrant un poc la primera línia, com sagnant la primera línia cap a la dreta.

   Salut,

   Aina

 • Hola Aina, fa temps què et seguisc en youtube, i després de rebre una mala notícia de les notes del meu examen C1 de Valencià, he pensat escriure’t per a veure el que m’aconselles.
  hui han eixit les notes de les proves de certificació de la EOI de Valencià i he tret nota mitjana un 6,46. Quina mala sort! M’aconselles anar a la revisió d’examen. Podré traure alguna cosa? Moltes gràcies

  • Hola, Maribel,

   Doncs això ho has de valorar tu. És estrany que s’hagen equivocat sumant, tot i que no impossible. Tens dret de fer la revisió, si la vols fer, tot i que també és cert que estem en aquesta situació de pandèmia i que és un risc anar-hi. Ho has de valorar tu. Entenc que et faça ràbia haver suspés per tan poca puntuació.

   Salut i força,

   Aina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *