8 thoughts on “Comprensió escrita C1 i C2: consells

 • Això del cloze només es fa per abaixar la nota i que encara sigue més difícil d’aprobar, perquè no deixem mai d’estudiar valencià, per tal d’apujar la qualitat de la parla al país. Ja et demanden un 6,5, que has d’escriure que ni en Narcís Oller, que a més has d’endivinar quina _______ (AMB MAJÚSCULES, SI US PLAU) cosa volia dir qui _______ fos. Vet aquí.

  • No elabore jo les proves. Em cenyesc a explicar com resoldre-les amb el màxim èxit possible.

   Tanmateix, el motiu d’aquest tipus d’exercici em sembla que és mesurar el coneixement idiomàtic i de normativa de la llengua de cada candidat, que hauria de ser avançat.

   Salut i força,

   Aina

 • Hola Aina, en l´examen de la Junta en aquest apartat hi ha una activitat de estructures lingÜístiques, en el que has d´elegir entre tres opcions la resposta correcta. En l´examen de la EOI no es així veritat? no te aquest apartat?

  Gràcies de bestreta,
  Rosa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *