Warning: Undefined array key "cclw_order_notes" in /customers/1/5/1/ainamonferrer.com/httpd.www/wp-content/plugins/custom-checkout-layouts-for-woocommerce/woocommerce-one-page-checkout-and-layouts.php on line 239 Classes en directe de Youtube durant la crisi. Tasques setmana de l’11 al 17 de maig. Última setmana – Aina Monferrer Palmer

Classes en directe de Youtube durant la crisi. Tasques setmana de l’11 al 17 de maig. Última setmana

Dilluns i dimecres de 17 h a 17,50 h. Gratuït.

Aquesta setmana, us propose:

  • Treballar les microhabilitats de mediació.
  • Repassar la connexió i els mecanismes de referència.

Per treballar la mediació, us propose el següent itinerari: ainamonferrer.com/projecte_microhabilitats

Itinerari de treball de les microhabilitats de mediació

Per repassar els connectors, us propose les següents píndoles:

Per repassar els pronoms febles, les següents píndoles:

Ens veiem dilluns i dimecres a les 17 h a la classe pel Directe de Youtube. Per accedir-hi, entreu al meu canal (https://www.youtube.com/channel/UCjOTCayEhM-wU_bMCRd1_0Q) i vos donarà opció d’accedir al directe. Pregunteu-me el que necessiteu.

Classe de dilluns 11 de maig
Classe de dimecres 13 de maig

Moltes gràcies a aquells que heu assistit als Youtube directes i que heu dinamitzat les classes per mitjà del xat. Hem pogut comprovar les possibilitats i les limitacions per a la docència que aquest tipus de videoclasse ofereix i tots n’hem aprés alguna cosa. Molta sort en la Certificació.

De mica en mica s’ompli la pica!

2 thoughts on “Classes en directe de Youtube durant la crisi. Tasques setmana de l’11 al 17 de maig. Última setmana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.