Ensenyar llengua estrangera mitjançant cançons: proposta intercultural i mediació interlingüística en classe de Català. Estada a l’Université Paris 8

Aquest article és fruit d’un projecte de recerca realitzat conjuntament per Alba Arenas, lectora de català de l’IRL a França, i per mi mateixa, durant l’estada de recerca a la Universitat París VIII de la primavera de 2023. Aquest projecte va involucrar activament els estudiants de català d’aquesta universitat i va ser possible gràcies al suport de la Generalitat Valenciana, que va subvencionar la meua estada de recerca a París. S’hi pot consultar lliurement, tant directament en aquest text com a través del lloc web d’Scripta, la revista científica brasilera especialitzada en lingüística aplicada en què s’ha publicat, dins d’un monogràfic sobre ensenyament de llengües en contextos multilingües. Es pot citar així:

Monferrer-Palmer, Aina (2023) “Enseigner une langue étrangère par le biais de chansons: proposition interculturelle et médiation interlinguistique en classe de catalan”, Scripta. Línguística, 60: 249-277. https://periodicos.pucminas.br/index.php/scripta/article/view/30440

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *