7 thoughts on “Famílies monomarentals (CE)

 • Molt bon exercici per practicar, Aina! Potser també estaria bé posar 3 opcions possibles. Enhorabona pel treball!

 • Moltes gràcies pel material Aina. Em costa montíssim els exercicis d’omplir els buits i ja he fet tot el que has pujat. Saps on puc trobar més material o com millorar aquesta part de l’examen? Vaig suspendre l’any passat per aquest exercici. Gràcies de bestreta!

 • Hola Aina, moltes gràcies pel material. Em costa moltíssim aquests exercicis d’omplir els buits.L’any passat vaig suspendre per aquest exercici. Com ja he fet tots els que has pujat saps on puc trobar més? Gràcies de bestreta!!

 • Bon dia Aina,
  M’encanta el teu web i el teu canal de Youtube! Moltíssimes gràcies pels teus continguts.
  T’estaria encara més agraïda si em poguesses resoldre un dubte sobre el buit sis. He vist que la solució es “l’economia” i volia saber si les paraules apostrofades compten com una sola o si és una errada.
  Moltes gràcies de bestreta.

  • Hola, Raquel,

   En l’exercici de la comprensió oral d’omplir buits amb una paraula (també conegut com “cloze”) es considera una paraula segons criteris informàtics, és a dir, tot allò que va entre dos espais, encara que incloga guionets o apòstrofs. Ho explique en aquest vídeo: https://youtu.be/PLVRwSA26cE

   Salut i força,

   Aina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *