Warning: Undefined array key "cclw_order_notes" in /customers/1/5/1/ainamonferrer.com/httpd.www/wp-content/plugins/custom-checkout-layouts-for-woocommerce/woocommerce-one-page-checkout-and-layouts.php on line 239 Qüestionari automàtic sobre pronúncia i ortografia (nivells C) – Aina Monferrer Palmer

Qüestionari automàtic sobre pronúncia i ortografia (nivells C)

Qüestionari autocorregible de repàs de normativa de lèxic i de semàntica per als materials Sapienta UJI de les assignatures MI1043 i MP1043.

http://www.ainamonferrer.com/pronunciaiortografia.htm

2 thoughts on “Qüestionari automàtic sobre pronúncia i ortografia (nivells C)

  • Hola, haig de treure’m el C1, vull aprendre també, però principalment, es pels punts a les opos. Moooltes gràcies pel contingut i bàsicament, compartir la teua sapiència. Molt generós de la teua part. Si puc i hem mantinc motivat :3 tractaré de fer-te publi a l’insti de FP on treballe, que els/ens fa falta,.. encara que siga un grafiti a la façana. Tranquila, no fases cas. 😛
    Salut! I molts ànims.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.