Social management of knowledge “Didacticidad e interacción: estudio de un corpus oral de aulas de primaria”

Es pot descarregar l’article en pdf aquí.

portadaclr

contraportadaclr13

Es pot citar així:

Monferrer, Aina; Ríos, Isabel (2014) “Didacticidad e interacción: estudio de un corpus oral de aulas de primaria”. Cultura, lenguaje y representación. Revista de Estudios Culturales de la Universitat Jaume I, 13 (novembre): 85-107.

Aquesta publicació va esser presentada com a comunicació en el congrés de l’ACIS a Lisboa celebrat el setembre de 2013, del qual vaig parlar en una entrada, ja fa més d’un any, titulada “Didacticidad e interacción oral en aulas de primaria“.

El número de la revista Cultura, lenguaje y representación, editada per la Universitat Jaume I, en què s’inclou l’article que ens ocupa, és iniciativa i transferència de resultats del projecte d’investigació dirigit per Vicent Salvador del qual forme part: “El discurs divulgatiu en català i en espanyol. Gèneres, estils i estratègies argumentatives en la gestió social dels coneixements”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *