2 thoughts on “Canvi climàtic i desaparició de llengües (EO)

 • Hola Aina
  Soc Carmen de Crevillent ,d’un poble Alicantí.
  Estic seguin-te perquè m’agrada molt la teua vocalizacció i expressió, el ser una persona sorda a vosté l’entenc perfectament i aleshores això en fà que estiga més confiada.Estic estudiant C1 per estar entretinguda, i nosé, escolte altres audios a l’escola de idiomas la majoria són homes en veu greu ,grossa,i ho passe un poc mal ,però, ara mateix estic orgullosa per escoltar-te amb el meu aparell (audífon) i,doncs, pareix què m’has alsat les ganes de seguir.Moltes gràcies i moltes salutacions .Perdó a les errades ortogràfiques .

  • Molts ànims, Carmen,

   Saps que pots demanar adaptació de les proves oficials (amb antelació) per les teues necessitats especials.

   M’alegre de poder-te ajudar. M’he plantejat subtitular els meus vídeos de YouTube però ara mateix no tinc temps de fer-ho. Serien centenars d’hores. Tindré en compte el vostre cas i intentaré seguir vocalitzant clar.

   Una abraçada, salut i força,

   Aina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *