La València de Vicent Andrés Estellés. Una proposta didàctica a partir del Llibre de meravelles

“La València de Vicent Andrés Estellés. Una proposta didàctica a partir del Llibre de meravelles” és una proposta didàctica centrada en una ruta literària pel casc antic de València que vaig presentar durant el 1r Congrés de Geografies Literàries, celebrat a la Facultat de Magisteri de la Universitat de València els dies 23 i 24 d’abril de 2012 (http://lite.blogs.uv.es/presentacio/i-congres-geografies-literaries/).

Tot aprofitant la celebració del 2n Congrés de Geografies Literàries, que tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 d’abril de 2014 a la Universitat de Vic (http://www.congresgeolit.cat/), es presentarà publicament el llibre “Un amor, uns carrers”. Per a una didàctica de les Geografies Literàries, els editors del qual són Alexandre Bataller i Hèctor Hernàndez.

2012-04-11 13.16.21

Es pot citar l’article així:

Monferrer, Aina (2014) “La València de Vicent Andrés Estellés. Una proposta didàctica a partir del Llibre de Meravelles” a Bataller, Alexandre; Hernández, Héctor (eds.): “Un amor, uns carrers”. Per a una didàctica de les Geografies Literàries. València. PUV, p. 157-166.

Podeu descarregar-vos el capítol en pdf des d’ací.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *