Classes en directe de Youtube durant la crisi. Tasques setmana del 30 de març al 5 d’abril

Dilluns i dimecres de 17 h a 17,50 h. Gratuït.
  • Aquesta setmana, vos propose que treballeu els següents materials

Comencem la segona setmana de classes virtuals. Com esteu? Espere que bé.

Normativa. Remarques de conjuncions i adverbis. https://drive.google.com/file/d/1bEtil_PIYdkNKjBCjKllnvLKX_5i3uFN/view?usp=sharing

Mireu-vos el vídeo de l’explicació o llegiu-vos el pdf. En el vídeo, se segueix l’explicació del pdf. https://www.youtube.com/watch?v=_3QMGhnfoh0&feature=youtu.be

Solucions dels exercicis de normativa

Treball de l’oral

Expressió oral 1 (monòleg). Domòtica. https://drive.google.com/file/d/1gQIhc73vR3HelwQlf_XqQVXcECIMU3LP/view

Expressió oral 2 (diàleg). Es viu millor amb les noves tecnologies? https://drive.google.com/file/d/1KZXWghdTaDSvEgh1lsqPFwAAOA6J_ayj/view

Expressió oral 3 (monòleg de mediació). #joemquedeacasa https://drive.google.com/file/d/1AIpyLmzrJ4Ckhhvx50qmnlwjKutQyFGv/view

Treball de l’escrit

Expressió escrita 1 (creació). Microrelat. https://drive.google.com/file/d/1qqYuFqEsYKkKsxner6m_0_cO4oDcRcdl/view 

Expressió escrita 2 (interacció). Comentari d’entrada de blog. https://drive.google.com/file/d/1a4S9rDZM36UNt7CDHxTKViFei-p74cKb/view

Expressió escrita 3 (mediació). Símptomes de covid-19. https://drive.google.com/file/d/1FGT9zIa3l25AKOdKc0dcSyvXjeX12GU3/view

Treball de comprensions

Comprensió oral. Tripadvisor en català. https://drive.google.com/file/d/1MhhxGZXtJ0g4XACzaStQgBUrJq3d-PoV/view

Comprensió escrita. Pescaclics. https://drive.google.com/file/d/1s6qUOAOG_up78U9P0cfPgvBadoCTacnf/view

En les classes de Youtube directe

Ens veiem dilluns i dimecres de 17 h a 17,50 h en la classe pel Directe de Youtube. Per accedir-hi, entreu al meu canal (https://www.youtube.com/channel/UCjOTCayEhM-wU_bMCRd1_0Q) i us donarà opció d’accedir al directe. Pregunteu-me el que necessiteu.

  • Corregirem redaccions en directe.
  • Comentarem errors d’expressions orals.
  • Explicarem la normativa de la setmana de manera general i fent algun exercici breu.
  • Resoldrem dubtes. Respondré al xat del Youtube en directe (jo no us veuré, només us llegiré).
Classe de dilluns 30 de març
Classe de dimecres 1 d’abril

Salut i força!

7 thoughts on “Classes en directe de Youtube durant la crisi. Tasques setmana del 30 de març al 5 d’abril

  • Hola, sóc Ana. Tinc el problema que quan a l’examen ens donen 10 minuts per preparar les proves de l’oral, no me dona temps a llegir-les bé pels nervis o si les he llegides, des de que ixc de la sala a on están els examinadors, ja se m’ ha oblidat, no m’han recordé sobretod de la segunda prova. Yo ja sóc Major i no retinc de la mateixa forma que quan era més jove. Què PUC fer?

  • Hola, en primer lloc em presente, sóc Vicent Giner i treballe com a professor de Trompa al Conservatori Superior a Sevilla. Acabe de descobrir-te. Portava dies buscant algú o alguna web o persona, i buah! T´he trovat. Per fi. Quina emoció més gran. Igual penses que estic un poc boig però, necessite traure´m el C1 de Valencià. No soc alumne oficial teu, ja que com t´he dit visc a Sevilla i estic molt llunt. En canvi, jo estudie des de la distància amb els mitjos que hi han a l´abast.

    Açí visc des de fa dèsset anys i estic molt bé, la veritat, Però la meua vida ha canviat una mica. Ma mare té cancer des de fa mig any. Ja l´han operat dues vegades i està prou bé dins del que cap. Però clar el tractament de ràdio no li l´han pogut ni començar amb tot açò del conoravirus. Açó, ens afecta a tothom. No sé com surtirem d´aquesta, si tal vegada si surtirem. Però, per tornar a València per comissió o trasllat em fa falta el C1. No sé perquè te ho compte, al menys em serveix per escriure en Valencià.

    Finalment, he vist la teua classe i no he pogut contindrem d´escriure´t. A més a més, m´aporta algunes idees de com afrontar l´estudi. Per això té done les gràcies i per la teua atenció.

    M´acomiade de tú donan-te molts ànims perquè estaràs com jo, saturadíssim. Açò es desgavell. Així que una forta abraçada.

    Vicent Giner

  • Bon dia, Aina,

    El motiu d’aquest missatge és el de demanar-te si en el meu cas que no sóc alumne teu a l’escola oficial d’idiomes, puc enviar-te textos i audios per practicar de cara a la prova del nivell C1, la qual ja he suspès sis vegades, les darreres per un punt la redacció…(tinc acreditat el nivell B2)
    Vaig trobar les teves classes cercant com preparar la prova oral del C1 la qual pensava que aprovaria al gener i la veritat que em va agradar molt la manera que tens d’explicar, ja que tinc mancances de pronuncia i de fluïdesa i veure els teus vídeos em va ajudar.
    Visc a les Illes Balears des de fa quatre anys i d’ençà que vaig arribar a viure vaig estudiar català.
    L’accent valencià i català central són més “amigables” per a mi que l’accent eivissenc o mallorquí, on he cursat tots els nivells, des del A2 i B1 a Eivissa, com el B2 a Llucmajor i el C1 i C2 a Palma.
    Ara mateix, estic fent voluntariat lingüístic mitjançant l’Obra Cultural Balear via watts app.
    Sóc periodista i productor de televisió, i el passat més de març. el diari ElNacional.cat, va publicar tres articles meus al suplement cultural LaLlança, dels quals t’envio els enllaços per si te bé de gust llegir-los:

    https://www.elnacional.cat/lallanca/ca/profunditat/sarah-rivera-catalana-reina-nit-aires-40_471030_102.html
    https://www.elnacional.cat/lallanca/ca/profunditat/sarah-rivera-ii-nova-vida-nadals-fred_471039_102.html
    https://www.elnacional.cat/lallanca/ca/profunditat/sarah-rivera-ii-nova-vida-nadals-fred_471045_102.html

    Resto a l’espera dels teus comentaris, també t`he afegit al twitter.
    Bona setmana,
    Salut
    Hernán Nogués

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *