Correcció de sis mediacions escrites per Youtube Directe

L’àudio no acaba de ser correcte, hi ha duplicació del so. Disculpeu. No obstant, em sembla que es pot escoltar i entendre sense problemes.
Enunciat de la tasca: https://drive.google.com/file/d/1t7NsW1VaIIKJqlzGzEnt_OtD4xWP9pk0/view

4 thoughts on “Correcció de sis mediacions escrites per Youtube Directe

 • Hola Aina!!
  El meu nom en Ana , volia saber si has publicat alguna explicació de la temuda Mediació, per a tindre model de medicació oral i escrita.
  Per a mí, es prou compllicat entrendre això.
  Moltes Gràcies, pel treball que fas, per a mí és de gran ajuda. 🙂

 • Hola, Aina
  Una consulta aquesta tasca és de l’escola d’diomes de Mallorca. En aquest cas que hauría de fer reformular el text i donar indicacions però amb les meves paraules, es correcte?

  Tasca única. L’associació de mares i pares d’alumnes a la qual pertanyeu elabora un fullet informatiu sobre com educar en l’ús de les noves tecnologies. Basant-vos en la informació de més avall, redactau-ne el text: una llista de consells per als pares i les mares, precedida d’una introducció i un títol. Extensió: 180-220 paraules.

  Els perills de la xarxa
  Avui dia és essencial educar les criatures en els perills i avantatges de les noves tecnologies. És important que pares i mares sàpiguen com es pot garantir la seguretat i la privacitat dels menors a internet. […]
  Segons la directora de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, Maria Àngels Barbarà, els progenitors disposen d’eines per prevenir els casos de ciberbullying o grooming, o per minimitzar-ne els efectes. “Donant-los confiança en ells mateixos, consciència sobre la seva privacitat i confiança en nosaltres per saber que se’ns poden adreçar perquè els ajudem”. Barbarà posa especial èmfasi en el fet que els progenitors comparteixin moments d’oci i de noves tecnologies amb els seus fills i ho facin des de ben petits. D’aquesta manera no només podran guiar-los en l’ús d’internet, sinó que a més fomentaran que els consultin quan tinguin un problema. […]
  Per a Jorge Flores, director de Pantallas Amigas, l’exemple és clau a l’hora de crear hàbits de consum i de prevenir conductes addictives o situacions de risc a internet. “Els nens reprodueixen el mateix que han vist a casa pel que fa a compartir, a moments d’ús i a intensitat en l’ús”. I afegeix un altre consell: limitar l’ús de les noves tecnologies a moments i espais específics. […]
  4 claus per garantir la seguretat i la privacitat
  Si no coneixen la persona que els sol·licita amistat a les xarxes socials o que els envia un missatge per WhatsApp, és millor no acceptar-la com a amiga o bloquejar-la a internet.
  El nom de l’escola, el poliesportiu on s’entrena, el número de telèfon, els dies en què els seus pares no hi són… Aquestes dades diuen molt del menor i de la seva família. El millor? Que ometin aquest contingut a les xarxes.
  Una de les pràctiques més habituals dels nens i joves és fer-se selfies i publicar-les a les xarxes. Si ho han de fer, que siguin d’imatges que no els comprometin ni a ells ni als seus amics ni a persones de plena confiança.

  Els nens han de saber que poden confiar en els seus pares i comptar amb ells en qualsevol situació. Si reben comentaris inadequats o agressius, si els fan proposicions que els generen angoixa, han de compartir-ho.

  Ainhoa Boix, “Els perills de la xarxa”. Ara Criatures [Adaptació)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *