4 thoughts on “Coronavirus (EE Mediació)

  • Bon dia Aina,
    Em dic Marc Vilamú i sóc bombers de la Generalitat a la regió de Girona.
    La meva pregunta és:
    Puc fer curs online amb tu i en el cas de ser positiu saps si la prova que es fa a Vinaròs o a Castelló 3s vàlida per acreditar el nivell a Catalunya?
    Cordialment
    Marc

  • Bon dia Aina,
    Em dic Marc Vilamú i sóc bomber de la Generalitat a la Regió d’emergències de Girona.
    La meva pregunta és:
    Puc fer curs online amb tu o amb vosaltres?En cas de ser afirmatiu. Saps les dates i si la prova que es fa a Vinaròs o a Castelló es vàlida per acreditar el nivell C2 a Catalunya?
    Cordialment
    Marc

    • Hola, Marc. Em sembla que la prova sí que és vàlida a Catalunya. De fet, aquí a Castelló, ve gent de Catalunya a examinar-s’hi. Per a les convocatòries de 2020, ja fas tard si no t’hi has matriculat. No faig classes, ni virtuals ni presencials, fora de la meva feina a l’Escola Oficial d’Idiomes de Castelló i a la Universitat Jaume I. Tanmateix, per causa de la crisi que estem patint, a partir de la setmana que ve i fins que acabe el confinament, tots els dilluns i dimecres de 17 h a 18 h faré classe en directe mitjançant el meu canal de Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCjOTCayEhM-wU_bMCRd1_0Q). Pots connectar-t’hi si vols i potser et serveix. Salut i força, Aina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *