Correcció d’expressions escrites. Recurs contra sanció administrativa

En aquest vídeo, comente en directe la correcció de cinc redaccions sobre la mateixa tasca. Es tracta de l’elaboració d’un recurs contra una sanció administrativa de trànsit. L’enunciat d’aquesta tasca es troba en el manual d’epressions escrites: https://ainamonferrer.com/?product=manual-expressio-escrita

És important que tingueu en compte que la meua correcció de les redaccions és simplement orientativa. Altres correctors podrien tindre criteris una mica diferents del meu. Simplement, oferisc aquesta mostra de correccions com a idea general del que es demana en l’expressió escrita d’interacció de C1 i de C2, d’una manera només orientativa i amb cert punt de subjectivitat.

8 thoughts on “Correcció d’expressions escrites. Recurs contra sanció administrativa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *