Materials didàctics per a Adquisició i Aprenentatge de la Llengua Catalana per a Magisteri Infantil i de Primària

El Servei de Publicacions de la Universitat Jaume I m’ha publicat un manual per ensenyar valencià i ensenyar a ensenyar valencià a futures mestres d’infantil i de primària: http://repositori.uji.es/xmlui/handle/10234/184964. He impartit durant diversos cursos aquestes dues assignatures a l’UJI. Amb l’experiència i els materials elaborats durant aquest temps, he elaborat el manual, que ara es troba en accés lliure a la xarxa. Aprofiteu-vos-en; un fum de recursos gratuïts, debades, de franc…

Per a estudiants de C1 i de C2 de valencià, pot ser especialment útil l’annex III, en què es recull de manera sintètica tota la normativa ortogràfica i gramatical dels nivells. A més, es pot trobar l’explicació sobre l’ús dels connectors, dels signes de puntuació, sobre com citar bibliografia en textos acadèmics o nombrosos qüestionaris autocorrectius.

Pot ser molt útil per a persones que s’estiguen preparant oposicions de Magisteri a l’hora de tractar les assignatures de llengües.

En el següent vídeo, explique i promocione aquests materials:
https://youtu.be/YRqMvMReaS4

1 thought on “Materials didàctics per a Adquisició i Aprenentatge de la Llengua Catalana per a Magisteri Infantil i de Primària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *