Mediació (I)

Es tracta d’una introducció teòrica sobre què és la mediació en llengües i com s’avalua i del comentari de diverses parts de proves de valencià oficials en què ja s’avalua la mediació. Finalment, es parla de les noves tasques de mediació que s’introduiran a les Proves de Certificació de l’EOI a partir de juny de 2020.

6 thoughts on “Mediació (I)

 • Quina passada!

  Per fi he trobat una pàgina que reialment m’ajude a entendre i orientar la prova de la mediació.

  Gran treball; gràcies per compartir-ho! 🙂

 • Hola Aina,
  gràcies pel que fas, ets genial! Vaig fer l’examen del C2 de valencià i he suspés la ME i la CE. Entenc que la ME és la Mediació escrita, i consisteix en? que perduda vaig! Has dit que és una tercera redacció… sobre una imatge fer un text, val! aleshores si tinc un 7.3 en PE entenc que no he de fer els dos textos llargs no?
  Moltes gràcies!
  Salutacions.

  • Hola, Reyes,

   Efectivament, no has de tornar a fer les dues redaccions de la PE. Tanmateix, si has suspés la mediació, tant si és l’oral com l’escrita, t’hauràs de tornar a examinar de les dues coses, la mediació oral (que has de mirar quin dia estàs posada en els torns d’oral en el web de la teua EOI) i la mediació escrita, que serà el dia de tota la prova escrita i que dura 50 minuts només.

   En aquest vídeo ho explique: https://www.youtube.com/watch?v=aN6V05Hd30U&t=259s

   Salut,

   Aina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *