5 thoughts on “Comentari a entrada de blog (EE)

 • M’agrada molt la teua web, llàstima que no hagués estat abans perquè així tant complet no hi ha res paregut per preparar els exàmens…

 • Hola Aina, moltes gràcies pel teu treball.
  Em sorgeix un dubte quant a l’estructura de la tipologia textual “Entrada de Facebook” o “Contestació a una entrada de Facebook”. En el primer cas, caldria posar títol i autoria? O podríem simplement per exemple posar el nostre nom a la capçalera de l’escrit com si es tractés del nostre perfil? Referent a la segona pregunta, hauríem d’adreçar-nos a la persona que ha fet la publicació i després signar-hi?

  Moltes gràcies.

  • Convé que, sempre que es tracte d’un text en una xarxa social, hi aparega l’autor (amb nom real o àlies), un assumpte o tema i la data i l’hora de publicació. No especifiquem tant com per a diferenciar el format depenent de la XS.

   Pel que fa a la segona pregunta, si és una resposta a un text previ, sí que cal fer referència al text previ. Una manera en pot ser dirigir-se a l’autor del text previ, sí. Acomiadar-se i posar el nom o àlies al final del missatge en una XS sí que ho solem fer, no? Doncs el que se sol fer en el gènere textual real és el que heu de reproduir el dia de l’examen, sempre respectant la llengua estàndard.

   Salut,

   Aina

 • Bon dia, Aina,
  He estat buscant a la teua pàgina web el docuemnt on parles de l’entrada del blog, aquest és un escrit de creació. Actualment es troba encara al web?
  Moltes gràcies per els recursos i el material.
  Att. Vanessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *