Reflexions sobre la vitalitat de l’ús del català entre els polítics valencians. Estudi a partir de Twitter

Monferrer-Palmer, Aina; Bellido Calduch, Teresa (2019) “Reflexions sobre la vitalitat de l’ús del català entre els polítics valencians. Estudi a partir de Twitter”, Estudis filològics i de traducció, 1: 191-215. https://ojs.uv.es/index.php/EFIT/article/view/16747/15162

Es pot descarregar també ací

1 thought on “Reflexions sobre la vitalitat de l’ús del català entre els polítics valencians. Estudi a partir de Twitter

  • Els polítics Valencians haurien de fer servir el Valencià acadèmic estàndard.
    És molt vergonyós que no el parlen tots els diputats i diputades. I alguns que el parlen haurien d’anar a classes de Valencià i tenir el certificat de C1.
    Per a ésser diputat, caldria que tingueren el C1 com tots els funcionaris de l’àmbit de l’ensenyança. Fa nosa escoltar a alguns com parlen el Valencià i a d’altres que de segur no tenen ni el nivell elemental.
    Quina diferència amb els diputats de piques anteriors a 1707 que parlaven i escrivien en Valencià tots els seus discursos. Diputats de totes les comarques de l’antic Regne de València. Diputats d’Oriola, d’Elda, d’Asp, d’Alacant, etc… de zones que avui dia són de predomini lingüístic castellà.
    Aina, creus que algun dia veurem que als diputats se’ls exigisca el C1 per a esta a les Corts? Deixe eixa pregunta enlaire.Què hi dius?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *