Warning: Undefined array key "cclw_order_notes" in /customers/1/5/1/ainamonferrer.com/httpd.www/wp-content/plugins/custom-checkout-layouts-for-woocommerce/woocommerce-one-page-checkout-and-layouts.php on line 239 Reflexions sobre la vitalitat de l’ús del català entre els líders d’opinió valencians. Twitter – Aina Monferrer Palmer

Reflexions sobre la vitalitat de l’ús del català entre els líders d’opinió valencians. Twitter

Aquest article és el resultat de la comunicació presentada en el 63è Congrés de l’Anglo-Catalan Society celebrat a Birmingham del 10 al 12 de novembre de 2017, amb el mateix títol. Es tracta d’una part de l’estudi que estem duent a terme Teresa Bellido i jo sobre mitjans de comunicació, llengua i identitat al País Valencià, relacionat amb altres treballs. Es pot citar així:

Monferrer, Aina; Bellido, Teresa (2019) “Reflexions sobre la vitalitat de l’ús del català entre els líders d’opinió valencians”, Journal of Catalan Studies, 21: 195-218. https://revista.anglo-catalan.org/ojs/index.php/jocs/article/view/18/17

Es pot descarregar en pdf aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.