Reflexions sobre la vitalitat de l’ús del català entre els líders d’opinió valencians. Twitter

Aquest article és el resultat de la comunicació presentada en el 63è Congrés de l’Anglo-Catalan Society celebrat a Birmingham del 10 al 12 de novembre de 2017, amb el mateix títol. Es tracta d’una part de l’estudi que estem duent a terme Teresa Bellido i jo sobre mitjans de comunicació, llengua i identitat al País Valencià, relacionat amb altres treballs. Es pot citar així:

Monferrer, Aina; Bellido, Teresa (2019) “Reflexions sobre la vitalitat de l’ús del català entre els líders d’opinió valencians”, Journal of Catalan Studies, 21: 195-218. https://revista.anglo-catalan.org/ojs/index.php/jocs/article/view/18/17

Es pot descarregar en pdf aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *