Estada a Toronto: març i abril de 2014

collage toronto. Aina MonferrerTextures de Toronto

collage toronto2.ainamonferrerPaisatges de Toronto

Del 3 de març al 3 d’abril de 2014 he tingut la sort de realitzar una estada docent i de recerca a la University of Toronto, concretament al seu Department of Spanish and Portuguese. Ha estat gràcies a la disposició del professor Robert Davidson i a la concessió d’una estada docent Universitat Jaume I.

Durant aquesta estada, a més d’avançar en la redacció de la meua tesi doctoral, he impartit quatre sessions docents, en col·laboració amb el professor Davidson, dins d’un Seminar in Spanish Culture. Concretament, he parlat de la plasmació cinematogràfica de la ruralitat espanyola en els documentals de creació.

UofTspanish and portuguese

Ha estat una experiència d’allò més satisfactòria per diversos motius: la ciutat, la Robarts Library, els professors, els alumnes, però sobretot la meravellosa família Saab, que em va acollir generosíssimament a sa casa durant el mes de la meua estada.

Robarts_LibraryRobarts Library (U of T)

foto estada docent santander 2014Foto dels beneficiades dels ajuts per a estades docents UJI-Santander 2014Robarts Library (U of T)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>