Les geografies literàries del Mural del País Valencià d’Estellés

portadaADLLC61

Deixe ací l’article que he publicat en el número 61 de la revista Articles de didàctica de la llengua i de la literatura catalana de l’editorial Graó, en la secció Intervanvi. Es tracta de dues propostes didàctiques, una pensada per a fer íntegrament a l’aula i l’altra que acompanya una ruta literària. La primera proposta, la d’aula, treballa sobre endrets naturals emblemàtics d’arreu del País Valencià.

La segona proposta inclou una ruta literària per Peníscola i per Morella i el treball entorn d’aquesta a l’aula. Espere que a algú li puga fer paper alguna de les propostes i puga aplicar-la amb els seus alumnes de secundària. Si és així, estaria encantada de rebre valoracions sobre la posada en pràctica per tal de millorar en properes propostes didàctiques.

L’article es pot citar així:

Monferrer, Aina (2013) “Les geografies literàries i el Mural del País Valencià d’Estellés”. Articles de didàctica de la llengua i de la literatura catalana. Graó (núm. 61, octubre, novembre i desembre de 2013): 88-99.

Podeu descarregar-lo ací en pdf.*

A reveure,

Aina Monferrer

*Fe d’errada: En el 4rt paràgraf de la pàgina 96 d’aquest article, es dóna una informació del tot errònia quan es diu que el Papa Luna era un dels papes de la família valenciana dels Borja. Òbviament és una errada que cal esmenar. El Papa Luna era aragonés.

2 thoughts on “Les geografies literàries del Mural del País Valencià d’Estellés

    • Hola Vicent. Gràcies per l’observació sobre aquesta greu errada històrica imperdonable i també per haver-te llegit l’article. Aprofite l’avinentesa per felicitar-te pel teu dossier de propostes didàctiques sobre la poesia d’Estellés, tan extens i útil, i, a més, d’accés obert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *