5 thoughts on “L’Espanya buidada (EO)

  • Hola! Sóc Àngela estic estudiant el c2 de valencià a la universitat d’ELx i necessite materials per a examinar-me del examen de la CIEVACOVA.
    M’agradaria consultar els teus materials perquè pensé podem ajudar-me molt per a examinar-me, però no puc veure-los. Podries ajudar-me

    Gràcies d’antuvi, i m’agraden molt els teus vídeos del YouTube.

    • Hola, Àngela,
      Tots els materials que tinc, els tens penjats en aquest web. Només has de clicar damunt de les ninetes de colors perquè se t’òbriguen els pdf amb les tasques. Les tasques estan maquetades segons les proves de C1 i de C2 d’Escola Oficial d’Idiomes, però el tipus de tasques que es demanen a CIEACOVA són semblants, i la complexitat i els possibles temes són els mateixos. Et recomane que practiques les expressions escrites de mediació i les comprensions escrites de tots els tipus.
      Salut,
      Aina

  • Hola Aina, pense que hi ha una errada en la contextualització del diàleg. N’ és aquesta : Ya s’ han organitzat ,doncs, cal canviar-ho per el ja. hahaha

    Per cert, m’ aprofite per preguntar-te n’ és aquesta errada i el canviar-ho ,estaria bé? Sempre tinc problemes amb açò. 🙁 Hauré de tornar a veure els vídeos.

    Gràcies per tot! 🙂

    • Hola, Cristina,

      No és una errada. Soria Ya és el nom propi de l’associació. El nom és original en castellà i hi mantenim l’escriptura en la llengua original del nom propi. No entenc la segona pregunta. En tot cas, has fet servir més pronoms febles dels necessaris.

      Salut,

      Aina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *