Lisboa, V Jornadas de Linguística Hispânica. Centros e periferias

Juntament amb la meua col·lega Teresa Bellido, hem presentat la comunicació titulada “El discurso metalingüístico en las televisiones de proximidad en contextos diglósicos: los casos catalán, valenciano y balear” en les V Jornadas de Linguística Hispânica. Centros e periferias, celebrades a Lisboa el 12 i el 13 d’abril de 2016. L’entitat organitzadora de les jornades ha estat la Universidade de Lisboa.

Monferrer-Palmer, A; Bellido, T (2016) “El discurso metalingüístico en las televisiones de proximidad en contextos diglósicos: los casos catalán, valenciano y balear”. Comunicació a les V Jornadas de Linguística Hispânica, Universidade de Lisboa, 12 i el 13 d’abril.

lisboalisbo2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *