Desconstruir-nos per a reconstruir-nos: alguns matisos sobre l’aplicació didàctica de la música

El dimarts 10 de maig de 2022 vaig estar a la Universitat d’Alacant presentat la ponència invitada “Desconstruir-nos per a reconstruir-nos: alguns matisos sobre l’aplicació didàctica de la música”. Vaig intentar articular tots els punts de la meua ocupació actual a l’entorn de la música, tant com a creadora (en companyia de Jordi Palau en Aina Palmer) com com a divulgadora i investigadora. Es pot veure resumit en la imatge següent:

Es pot escoltar la xarrada en format àudio des del següent enllaç de Spotify:

També està penjat en iVoox: https://www.ivoox.com/en/reflexions-i-recerques-a-l-entorn-didacticitat-audios-mp3_rf_86970970_1.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *