Warning: Undefined array key "cclw_order_notes" in /customers/1/5/1/ainamonferrer.com/httpd.www/wp-content/plugins/custom-checkout-layouts-for-woocommerce/woocommerce-one-page-checkout-and-layouts.php on line 239 Vida d’un mestre de la meua escola – Aina Monferrer Palmer

Vida d’un mestre de la meua escola

Aquest és un article publicat en el número 215 de la revista Buris-ana (abril de 2012). Vol ser un homenatge als mestres que van apostar per l’escola valenciana després del franquisme i a les persones reivindicatives i lluitadores, especialment en l’àmbit de l’educació pública. I als treballadors que ho donen tot en el seu dia a dia laboral, malgrat que vinguen temps difícils.

“Vida d’un mestre”

Monferrer, Aina (2012) “Vida d’un mestre”. Buris-ana, abril, p. 27-30.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.