Píndoles noves, podcasts, materials i correccions al mes d’agost de 2020

Durant l’agost de 2020, vos estic preparant un cabàs de píndoles que vaig penjant regularment els dilluns i els divendres, així com 49 podcasts que teniu penjats en el meu canal d’ivoox (al qual vos recomane que vos subscrigueu: https://gb.ivoox.com/en/perfil-aina-monferrer-palmer_aj_16873680_1.html).

També podeu adquirir el meu manual, per parts o sencer: https://ainamonferrer.com/?page_id=2473, així com contractar-me correccions ràpides, concretes, i diagnòstiques, que vos aniran de categoria per preparar-vos de cara a les certificacions oficials de valencià: https://ainamonferrer.com/?page_id=2469.

D’aquesta manera, contribuiu a l’autofinançament del web i del canal de YouTube, que faig tota sola i a la qual cosa dedique temps inestimable.

De mica en mica d’ompli la pica, també a l’agost.

3 thoughts on “Píndoles noves, podcasts, materials i correccions al mes d’agost de 2020

  • Hola, acabe de fer un pagament del manual d’expressions escrites pero no tinc accés a ell. Per favor necesite solucionar-ho. Tinc el justificant per favor posat en contacte amb mi a través del meu correu o per facebook que te deixat un missatge.
    Gràcies

  • Hola Aina, m’agraden molt els teus consells, malgrat que estic cursant un B1, sempre t’escolte I estic aprenent molt amb tu. M’agradaria per favor qué em digueres l’aplicació per acortar els texts. Gràcies.
    Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *