Warning: Undefined array key "cclw_order_notes" in /customers/1/5/1/ainamonferrer.com/httpd.www/wp-content/plugins/custom-checkout-layouts-for-woocommerce/woocommerce-one-page-checkout-and-layouts.php on line 239 De la història a la literatura. Ressenya sobre Carrer de pas, d’Octavi Monsonís – Aina Monferrer Palmer

De la història a la literatura. Ressenya sobre Carrer de pas, d’Octavi Monsonís

Des d’ací es pot consultar la ressenya que he escrit sobre la novel·la Carrer de pas, d’Octavi Monsonís, escriptor i professor borrianenc que ha treballat llargs anys a l’Institut Lluís Vives de València.

La podeu descarregar en format pdf d’ací mateix.

Per a citar-la:

Monferrer, Aina (2013) “De la història a la literatura”. Buris-ana, núm. 218 [novembre]: 28-30.

Ressenya Carrer de pas. Aina MonferrerBurisana218

portada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.