Warning: Undefined array key "cclw_order_notes" in /customers/1/5/1/ainamonferrer.com/httpd.www/wp-content/plugins/custom-checkout-layouts-for-woocommerce/woocommerce-one-page-checkout-and-layouts.php on line 239 Televisió de proximitat i llengües minoritzades. Tertúlia sociolingüística (I) – Aina Monferrer Palmer

Televisió de proximitat i llengües minoritzades. Tertúlia sociolingüística (I)

Es tracta de la primera d’una sèrie de tertúlies sociolingüístiques en les quals la meua col·lega i jo farem memòria i comentari de les diverses comunicacions a congressos internacionals i articles d’investigació que hem dut a terme juntes els darrers cinc anys, tot connectant-los amb l’actualitat mediàtica, lingüística i cultural valenciana des d’un punt de vista crític i personal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.