10 thoughts on “Dades massives (1a part)

  • Hola, Joan,

   No hi ha més fragments que idees, sinó més idees que fragments d’àudio s’escolten. És així segons el format de les proves de comprensió oral i escrita dels exàmens de C1 i de C2 d’EOI valencianes. Sempre ho fan així. Els distractors són una manera de complicar l’exercici.

   Salut,

   Aina

 • Hola, en l’àudio hi ha 16 fragments i els 8 primers no coincideixen en les transcripcions que facilites ni en les solucions per descomptat. Hi ha possibilitat de pujar l’àudio correcte?
  Gràcies Aina per tot el material. Facilites l’estudi en agost.
  Salut, Esther.

 • Hola, Aina,
  Pot ser que la resposta del fragment 5 siga la del fragment 7, i a l’inrevés?
  A més, l’àudio 4 no es correspon amb la transcripció del fragment 4, així que crec que la resposta tampoc és correcta.
  Els fragments 1 i 8 sí es corresponen amb les solucions, però pots comprovar-hi la resta, per favor?
  Gràcies,
  Inma

 • Hola, Aina,

  crec que l’error persistix. Hi ha huit fragments en l’àudio, però no es corresponen amb els de la transcripció i alguns tampoc amb els fragments que es tenen en compte per a les respostes.

  Gràcies.

 • Hola Aina,

  Tinc un dubte sobre aquest exercici. Amb l’excepció d’aquest, la resta que he vist amb aquest format no es podia repetir la mateixa idea en diferents fragments; és a dir, que cada idea corresponia només amb un un únic fragment. Pero en aquest exercici que tu pujares el fragment 2 i el 3 són la mateixa idea. Això podria passar en un examen de C1? Perquè jo pensava que no i, per això, l’he fet malament.

  Moltes gràcies per la teua atenció. Una salutació,

  Carla

  • Hola, Carla,

   Pot passar que et demanen que totes les idees corresponguen a algun fragment i haver de repetir idees perquè hi haja més fragments que idees. En tot cas, és molt important llegir amb deteniment l’enunciat de la comprensió per saber com actuar-hi.

   Salut,

   Aina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *