5 thoughts on “Errades sintàctiques freqüents en l’expressió oral de C1 i de C2

  • Hola Aina tinc un dubte sobre si puc canviar la prova de mediació oral que tinc el pròxim dijous per la tarda a les 18.45 a Castell´p. Just a eixa hora tinc la primera reunió de pares amb els meus alumnes a Tortosa i la setmana que ve comencem les classes. Hi ha possibilitat de canviar-me l’horari de la prova? Moltes gràcies

  • Hola Aina, quant als pronoms febles, comentes que hem d’utilitzar les formes simples i no les formes reforçades. Ha canviat alguna cosa sobre aquest tema? Ho dic perque, parlant amb un amic que ha assolit el C2 l’any passat, me va comentar que ja no és com dius al vídeo. És cert això?
    Gràcies de bestreta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *