«Estilística dels adverbis en -ment en la poesia de Vicent Andrés Estellés»

Article de Vicent Salvador i Aina Monferrer publicat en la revista en línia de l’Anglo-catalan Society, Journal of Catalan Studies, de l’any 2011 (JOCS). Es tracta d’un estudi pragmaestilístic sobre els diferents tipus d’usos que fa Vicent Andrés Estellés dels adverbis acabats en -ment. Aquests usos es desplacen en una escala de gradualitat des d’un ús proper al del llenguatge estàndard, fins a usos poètics d’alteració del significat de l’adverbi per motius estilístics.

«Estilística dels adverbis en -ment en la poesia de Vicent Andrés Estellés»

també es pot trobar en aquest enllaç:

http://www.anglo-catalan.org/jocs/14/articles.html

Es pot citar així:

Salvador, Vicent; Monferrer, Aina (2011) «Estilística dels adverbis en -ment en la poesia de Vicent Andrés Estellés». Journal of Catalan Studies, any 2011: 6-23 [En línia] <http://www.anglo-catalan.org/jocs/14/articles.html> [Consulta: 27-6-2013]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *