Manuals (tots)

(12 ressenyes de clients)

17,85

Categoria:

Descripció

 • Manual per practicar la comprensió oral i la comprensió escrita per
  a exàmens de C1 i de C2 de valencià.

 

 • Manual per practicar l’expressió escrita per a exàmens de C1 i de
  C2 de valencià (inclou mediació).

 

 • Manual per practicar la comprensió escrita per
  a exàmens de C1 i de C2 de valencià.

12 ressenyes per Manuals (tots)

 1. Salva Pérez (propietari verificat)

  Gràcies per posar al nostre abast tot este material. En coneixem una part pel que tens publicat al web, i ens sembla genial poder tindre’l tot reunit i estructurat ara en estos manuals. De ben segur que en treurem bon profit, a les nostres classes!

  • ainamonferrer

   Moltes gràcies, Salva,

   Algunes coses són noves i altres estaven penjades al web; n’he deixat una part penjada i bona part està ordenada i inclosa en aquests materials, amb els enllaços als àudios, als vídeos i a altres recursos actualitzats.

   Gràcies a tu, Salva, company, per tota la feina que fas i que poses al nostre abast.

   Una abraçada,

   Aina

 2. maria

  Bon dia Aina, tinc una consulta respecte els nous materials. Les activitats són diferents de les ja penjades anteriorment? espliques eines en cadascun dels exercicis per a superar les proves? moltes gràcies!

  • ainamonferrer

   Hola, Maria,

   Una part de les tasques són inèdites i altres han estat anteriorment penjades al web. Vincule els materials als vídeos que tinc en el canal explicant cada part de la prova segons les necessitats, però bàsicament són tasques de tots els àmbits temàtics de C1 i de C2 ordenades alfabèticament, amb solucionaris en el cas de les comprensions i amb esquemes i consells per a les expressions escrites. La mediació hi està inclosa.

   Salut,

   Aina

  • ainamonferrer

   Aquestes properes setmanes faré algun vídeo explicant els materials i el servei de correccions.

   Salut,

   Aina

 3. Sonia (propietari verificat)

  Bon dia xics!!!

  D´aci unes setmanes tinguem el examen de l´EOI i sense cap dubte, aquests materials que ha fet Aina per a tots nosaltres son ESPECTACULARS. Al meu parer, allò que més m´ha servit son els esquemes explicatius de com fer la expressió escrita. Moltes gràcies Aina per tot el teu treball, ho valore moltíssim i seràs la meua millor amiga les pròximes setmanes amb els teus videos de YouTube i les teues explicacions. Jo, com a futura docent de Història (he fet enguany el màster), valore la feina diaria que fas preparant-ho tot perquè entenc tot el esforç que hi ha darrere. Una abraçada molt gran des de València i si aprove l´examen et convidaré a un cafenet 🙂

  • ainamonferrer

   Sonia, moltes gràcies per les teues amables paraules.

   Molta sort en l’examen i en tot,

   Aina

   PD Un consell. Vigila l’apòstrof, que el que fas servir com a apòstrof és un accent.
   Apòstrof = ‘
   Accent= ´

 4. Julia

  Hola Aina, em dic Julia. Volia fer-te una qüestió sobre el teu manual. Estic interessada a comprar-lo, però m’agradaria saber abans de fer-ho si a part d’exemples també hi conté solucions (o models de solució).
  Moltíssimes gràcies i salutacions.

  • ainamonferrer

   Hola, Julia,

   Sí, conté exemples de les expressions escrites i solucionaris de les comprensions. A més, s’hi enllacen vídeos clau del canal de YouTube per a alguns continguts.

   Salut,

   Aina

 5. Ester

  Bona vesprada Aina,
  M’agradaria saber si el material complet està actualitzat.

  Moltes gràcies

  • ainamonferrer

   Hola, Ester,

   No sé què vols dir amb si està actualitzat. És un material que vaig acabar d’elaborar fa uns deu mesos i que segueix el format i l’ancoratge de les proves de C1 i de C2 d’EOI.

   Salut,

   Aina

 6. Monica (propietari verificat)

  SAludos Aina donde puedo descargar los pdf que he adquirido por favor

  • ainamonferrer

   Hola, Mónica,

   T’acaba d’arribar un correu electrònic per a la descàrrega dels materials al correu que has indicat en el pagament.

   Salut,

   Aina

 7. Maria

  Hola Aina, moltíssimes gràcies per tot el treball altruista que fas, m’estas ajudant molt amb els teus vídeos.
  Tinc una pregunta, tots els manuals són el mateix que el que hi ha al llibre? es que veig que el llibre acaba d’eixir del forn,
  felicitats per cert,
  gràcies de nou,
  Maria

  • ainamonferrer

   Hola, Maria,

   Molts ànims amb l’estudi. Tots els materials són diferents, tant els gratuïts del web, com els pdf que es poden comprar ací com els del manual Apte 11.

   Salut i força,

   Aina

 8. Ines

  Bon dia Aina. Vull preparar-me pel meu compte el C1 de valencià i m’agradaria comprar el manual que inclou totes les tasques relacionades amb l’examen de certificació. El meu dubte és si inclou els solucionaris i quina és l’estructura d’aquest manual.
  Moltes gràcies per la teua ajuda

  • ainamonferrer

   Hola, Inés,

   Tens tres manuals en pdf en aquest web; un conté les expressions escrites amb els esquemes, l’altre les fitxes d’expressió oral i un tercer té comprensions orals i escrites amb solucionaris. A banda d’això, tens un manual que he publicat en l’editorial Àrbena tot amb textos i tasques diferents de les dels manuals del web i dels materials gratuïts del web. Ara bé, no podem dir que els meus manuals incloguen TOTES les tasques possibles, ja que en C1 i C2 podrien preguntar qualsevol tipus de text estàndard i sobre qualsevol àmbit temàtic.

   Salut i força,

   Aina

 9. Elena

  Bona vesprada Aina!
  Acabe de sentir la teua entrevista a la radio d’apunt. No coneixia aquesta pàgina web i tot aquest material tant interessant per preparar les proves de C1 i C2 de JQCV, escola oficial,etc. La meua pregunta és aquest manual o guia inclou tot el material suficient per preparar aquestos exàmens? T’ho prengunte per si cal comprar el llibre apte+ de mica en mica o esperar al nou llibre que trauàs d’aci un mes segons has dit en aquesta entrevista.
  Salutacions!

  • ainamonferrer

   Hola, Elena,

   En aquests tres manuals en PDF tens moltíssimes tasques com les de les proves oficials, de temes ben diversos. És una opció completa per preparar-te per a les proves oficials de C1 i de C2. El manual Apte 11 que tinc publicat en Àrbena de fa uns mesos és en paper i té tasques diferents de les d’aquests tres manuals en PDF (també dels diferents tipus de les proves però en menys quantitat). Els manuals es poden complmentar amb els vídeos i amb altres tasques que tens gratuïtes en aquest web. Per tant, la resposta és que sí.

   El manual Apte 14 (S’ompli la pica), que eixirà de cara a setembre, tindrà tasques i explicacions inèdites. Per tant, comprant ara aquests manuals, els pots complementar amb els altres en el futur.

   Salut i força,

   Aina

 10. Simó Colomer

  Hola, Aina,

  Sóc professor dels cursos de valencià en un centre de formació de persones adultes. Fa temps que seguisc el teu treball en este web i en el canal de YouTube i he de dir m’agrada molt tot el material i els recursos que fas de collita pròpia, que són una autèntica faenada i que trobe originals, funcionals i molt creatius. Eres una pionera i una gran artista, en molts sentits.

  Vull adquirir els tres manuals en PDF i el manual Apte 11 en paper per al centre, així com també l’Apte 14 quan es publique pròximament. Per favor, ¿pots indicar-me en quin manual es troba eixa graella en què arreplegues els diferents gèneres textuals i que vas presentar en el vídeo “Graella de géneres textuals” del teu canal de YouTube?

  Gràcies pel teu treball i m’encantarà rebre la teua resposta.

  Una abraçada,
  Simó

  • ainamonferrer

   Hola, Simó,

   Moltes gràcies per les teues paraules. M’alegre de ser útil a companys que treballen per l’educació pública.

   La graella estarà en l’Apte 14, que hem preparat Joan Monferrer i jo mateixa i que en menys d’un mes es podrà comprar. Posaré l’enllaç ací al web i també en faré memòria per Instagram.

   Una abraçada i bones vacances,

   Aina

 11. Sandra (propietari verificat)

  Hola, Aina!

  He pagat els tres manuals que tens en PDF i no me’ls he pogut descarregar. Com ho puc fer?

  Saludets,

  Sandra.

 12. Aina Monferrer

  Hola, Sandra,

  Te’ls enviaré per WeTransfer esta nit perquè ara no puc.

  Disculpa les molèsties,

  Aina

Afegeix una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *