Warning: Undefined array key "cclw_order_notes" in /customers/1/5/1/ainamonferrer.com/httpd.www/wp-content/plugins/custom-checkout-layouts-for-woocommerce/woocommerce-one-page-checkout-and-layouts.php on line 239 Boulder, d’Eva Baltasar (CO) – Aina Monferrer Palmer

6 thoughts on “Boulder, d’Eva Baltasar (CO)

 • Bon dia,
  Soc una seguidora teua que està preparent-se el C2. M’he presentat tres vegades i pense que em costa de debò, sobretot la EO.

  M’agradaria que em donares algunes orientacions per a no cometre errors a l’hora de parlar i per a deixar d’ utilitzar expressions com “eh,eh” durant el discurs.

  La teua pàgina està ajudant-me molt ja que t’escolte sempre en els viedos i és molt profitós per a adquirir coneixements.

  Salutacions
  Lara Escolano

  • Bon dia, Lara,

   En primer lloc, et recomane uns quants vídeos meus en què parle sobre el tema
   – Consells per a l’expressió oral: https://youtu.be/ls1Ij-KDrEo, https://youtu.be/pMkwHcI6qmc
   – Una elaboració meua d’una prova d’expressió oral de C2, esborrany inclòs: https://youtu.be/odkiifFBdb0
   – Tres correccions de proves orals d’alumnes (són de C1, però poden també donar-te idees): https://youtu.be/OL_zKfyA0Io, https://youtu.be/gdvBOeFD17M i https://youtu.be/zCbvGeF_AK4

   En segon lloc, hi ha algunes coses que potser t’interessen
   – Apuntar-te al voluntariat lingüístic en línia (i gratuït d’escola valenciana) per tal de practicar l’oral i guanyar en confiança i en fluïdesa: https://www.voluntariatpelvalencia.org/
   – Llegir i veure programes d’À Punt, de TV3 i d’IB3, o sèries o pel·lícules en català de qualsevol varietat. Si tantes vegades et presentes al C2 i no l’aproves, probablement és perquè et falta fluïdesa, genuïnitat i riquesa en l’expressió, malgrat que no tingues moltes faltes concretes. Tin en compte que, per aprovar un C2, has de demostrar que controles el doble sentit, la ironia i l’adequació subtil de les expressions i de la comunicació a qualsevol situació comunicativa. Això només es guanya amb moltes lectures i molta pràctica de l’oral formal.

   Si tot açò no funciona, la manera més efectiva d’aconseguir preparar-se en condicions és matricular-se a l’EOI, en alguna Escola d’Adults o bé als cursos oferts pel servei de llengües d’alguna universitat pública com l’UJI, la UV i la UA.

   Salut,

   Aina

 • Moltíssimes gràcies pels teus materias i explicacions. He conseguit obtindre el c2 el primer any que em presente amb més d’un 8 de mitjana; no m’ho crec encara! Mil gràcies.

  Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.